ПрАТ "Чернігівський цегельний завод №3"

Код за ЄДРПОУ: 01296639
Телефон: 667332
e-mail: alex.zavod2d@gmail.com
Юридична адреса: м.Чернігів вул. Попова 6
 
Дата розміщення: 23.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 27.03.2017
Кворум зборів** 75.97
Опис Збори скликалися за iнiцiативою Наглядової ради, вiдбулися. Пропозицiї додатковi до перелiку питань порядку денного додатково не надходили. Позачерговi збори не скликалися.

Порядок денний:
1.Обрання лiчильної комiсiї зборiв.
2.Затвердження порядку та способу засвiдчення бюллетенiв для голосування.
3.Обрання голови та секретаря зборiв, затвердження регламенту зборiв.
4.Звiт правлiння про пiдсумки фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за 2016 рiк i основнi напрямки роботи на 2017 рiк.
5.Звiт Наглядової Ради за 2016 рiк.
6.Звiт Ревiзора за 2016 рiк.
7.Затвердження рiчного звiту Товариства за 2016 рiк.
8.Розподiл прибутку Товариства за наслiдками фiнансово-господарської дiяльностi товариства у 2016 роцi.
9.Внесення змiн до Статуту Товариства шляхом затвердження його нової редакцiї. Обрання особи, якiй надаватимуться повноваження з пiдписання Статуту та забезпечення його реєстрацiї. Затвердження внутрiшнiх положень Товариства.
10.Припинення повноважень голови та членiв Наглядової ради
11.Обрання членiв Наглядової ради.
12.Припинення повноважень Ревiзора.

Прийнятi рiшення з питань порядку денного вiдповiдно:
1. Затверджено лiчильну комiсiю у складi 2-х осiб.
2. Затверджено порядок i спосiб засвiдчення бюлетенiв для голосування
3. Обрано: Головою зборiв - Дiхтярука В.Б., секретаря зборiв - Личко Т.Г., затверджено регламент зборiв.
4. Затвердити звiт правлiння про пiдсумки фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за 2016 рiк i основнi напрямки роботи на 2017 рiк. Визнати роботу правлiння задовiльною.
5. Затвердити звiт Наглядової ради за 2016 рiк та визнати роботу НР задовiльною.
6. Затвердити звiт Ревiзора про результати перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за 2016 рiк та визнати роботу Ревiзора задовiльною.
7. Затвердити рiчний звiт Товариства за 2016 рiк.
8. Затвердити такий розподiл прибутку Товариства за наслiдками фiнансово-господарської дiяльностi товариства у 2016 роцi: 638,4 тис. грн. (весь чистий прибуток звiтного року та частина нерозподiленого прибутку минулих рокiв) направити на виплату дивiдендiв. Спосiб виплати дивiдендiв: безпосередньо акцiонерам згiдно перелiку осiб, якi мають право на отримання дивiдендiв, складеного на дату, визначену Наглядовою Радою. Дивiденди виплачуються до 28 липня 2017 року. Повiдомлення осiб, якi мають право на отримання дивiдендiв, про дату, розмiр, порядок та строк їх виплати здiйснюється шляхом розмiщення iнформацiї на сайтi Товариства та шляхом направлення простого поштового листа.
9.Внести змiни до Статуту Товариства шляхом затвердження його нової редакцiї. Надати повноваження Головi правлiння Самойленко Анатолiю Васильовичу з пiдписання Статуту та забезпечення його реєстрацiї в Єдиному державному реєстрi юридичних осiб та фiзичних осiб-пiдприємцiв з правом передоручення до 01.01.2018 року, в тому числi внести змiни вiдомостей щодо складу засновникiв (учасникiв) Товариства, зазначивши, що кiлькiсть акцiонерiв згiдно зведеного облiкового реєстру, наданого ПАТ «НДУ». Затвердити внутрiшнi положення.
10. Припинити повноваження голови та членiв Наглядової ради: Дiхтярука Вiталiя Борисовича, Герасименко Ганни Миколаївни, Ревко Лiдiї Якiвни в зв’язку з закiнченням термiну дiї повноважень
11. Обрати (переобрати) на наступний термiн 3 роки Наглядову раду в складi: Дiхтярук Вiталiй Борисович, Герасименко Ганна Миколаївна, Ревко Лiдiя Якiвна, термiн дiї договорiв з членами Наглядової ради подовжити на наступний термiн 3 роки.
12. Припинити повноваження Ревiзора Падун Ганни Петрiвни в зв’язку з вiдсутнiстю обов’язковостi наявностi Ревiзора згiдно нової редакцiї Статуту. На дану посаду нiкого не обирати.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.